Hur vi arbetar

Hur vi arbetar

Det viktigaste för oss är att du som kund upplever att slutresultatet svarar upp till, och helst överträffar, förväntningarna. På så sätt tar i fram profilprodukter som används. En ”billig reklamtröja” längst ner i en byrålåda är bortkastade pengar. Då är det värt att lägga en extra hand på varje detalj.

När du anlitar oss på Tred är vi med er från idéstadie till leverans av era produkter. Tillsammans skapar vi något fantastiskt!

Från möte till leverans

1. Möte med er som företag.

Strax efter ni har kontaktat oss stämmer vi träff och bokar ett första möte. Väl där berättar ni om era önskemål och förväntningar på oss såväl som av profilprodukterna. Tillsammans hjälps vi åt att komma fram till vad för typ av produkter ni är ute efter, från muggar med tryck till reklamkläder.

Vi går igenom ert företag och er grafiska profil, för att i slutändan få fram profilprodukter som speglar ert varumärke och företag.


2. Offert.

Vi tar fram en offert på de produkter och reklam vi kommer överens om. Efter godkännande från er påbörjas vårt arbete med att ta fram trycksaker, profilprodukter och profilkläder till er!


3. Från idéer till färdig produkt.

Utifrån offerten sätter våra designers igång med den kreativa biten. Materialval och detaljer synas noga och minsta söm, minsta knapp väljs med omsorg. Vi tar kontakt med våra underleverantörer för att hitta rätt produkter till er.

Om ni önskar skickar vi ut provexemplar så att ni kan få känna på materialet eller prova storlekar. Allt för att ni ska känna er trygga med att slutleveransen ska bli som ni tänkt er.

Vi finns såklart tillgängliga för er under hela processen, om ni har frågor eller funderingar.


4. Leverans av profilprodukter.

Kvalité för oss innefattar även leveransen av er profilreklam. Vi är noga med att hålla tidsplanen för att era produkter ska levereras på utlovad tid.

Har ni några synpunkter eller något ni inte är 100% nöjda gör vi allt vi kan för att åtgärda det.


Hör av dig till oss på TReD. Tillsammans skapar vi något fantastiskt!

Peter

Peter Mars

AD/Grafisk designer